Είναι ένα μαλακό λευκό τυρί κατσίκας με ανθισμένη κρούστα. Η υφή είναι μαλακή, λεία και κρεμώδης; η γεύση είναι ευχάριστη και λεπτή.
100% ιταλικό γάλα.
Μέσο βάρος: 0,250 γρ.
Ελάχιστη ωρίμανση: 7-10 ημέρες
Παρμεζάνα Ρετζιάνο σε ολόκληρες μορφές (1η επιλογή)
Στηθάρι: 24 μήνες
Βάρος: 37 Kg / 40 Kg
Τιμή: € 9,60 ανά Kg
Ελάχιστη παραγγελία: 650 Kg
Παρμεζάνα Ρετζιάνο σε ολόκληρες μορφές κάτω από επιλογή
Στηθάρι: 24 μήνες
Βάρος: 37 Kg / 40 Kg
Τιμή: € 9,30 ανά Kg
Ελάχιστη παραγγελία: 650 Kg
Γραμμή τορτελόνι 1 Kg με τις πιο αγαπημένες γεύσεις της παράδοσης, με επιλεγμένα υλικά και επεξεργασμένα σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές.
Διαθέσιμα επίσης:
- Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι 1Kg
- Τορτελόνι με μανιτάρια 1Kg
- Τορτελόνι με προσούτο 1Kg
- Τορτελόνι με κρέας 1Kg
Η Sacco System, εταιρεία ειδικευμένη στην παραγωγή γαλακτικών καλλιεργειών για τον τομέα γαλακτοκομικών προϊόντων, παράγει μια σειρά από λυοφιλοποιημένες και κατεψυγμένες γαλακτικές καλλιέργειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παραγωγή σκληρών τυριών, ιδιαίτερα για την παραγωγή τυριών με ποσοστό υγρασίας στη μη λιπαρή ξηρή ουσία 56%:
- Grana Padano
- Emmental
- Gruyere
- Comtè
- Pecorino a pasta dura
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.saccosystem.com/ για να κατεβάσετε τα φυλλάδια!
Το Grana Padano DOP είναι ένα σκληρό τυρί, μαγειρεμένο και αργής ωρίμανσης. Παράγεται στην πεδιάδα του Πάντοβα, με ημι-παχύ γάλα που μόλις έχει αρμεχθεί και προέρχεται από εκτροφές αγελάδων που είναι απαλλαγμένες από ενδημικές ασθένειες.
Είναι ένα ιταλικό τυρί με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (DOP).
Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις βασικές φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας: εκτροφή, μετατροπή του γάλακτος σε τυρί και ωρίμανση πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιούνται στην περιοχή προέλευσης; επομένως μόνο γάλα και ιταλική παράδοση.
Για να παραχθεί μια μορφή βάρους περίπου 32-34 κιλών απαιτούνται 500 λίτρα γάλακτος που φτάνουν στο τυροκομείο μέσα σε 1-2 ώρες από την αρμεγή, το γάλα αφήνεται να ξεκουραστεί για 12-18 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων αποδεσμεύεται μέρος του λίπους, η μορφή που θα αφαιρεθεί έτσι ώστε το ημι-παχύ γάλα να μπορέσει να δώσει αυτό το εξαιρετικό τυρί μεγάλης ωρίμανσης, διατηρώντας τη γεύση του φρέσκου γάλακτος.
Είναι ένα μαλακό τυρί ΠΟΠ που παράγεται αποκλειστικά από την τυροκόμηση πλήρους αγελαδινού γάλακτος. Έχει κυλινδρικό σχήμα με επίπεδες επιφάνειες, ευθύ ύψος και μέσο βάρος περίπου 12 κιλά με παραλλαγές ανάλογα με τις τεχνικές παραγωγής. Μετά το ξηρό αλάτισμα, οι μορφές τοποθετούνται σε κατάλληλους χώρους ωρίμανσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που μπορεί να διαρκέσει δύο ή τρεις μήνες, η ζύμη τρυπιέται πολλές φορές για να ευνοηθεί η ανάπτυξη χαρακτηριστικών μούχλας του γκοργκονζόλα και να καθοριστεί η πράσινη χρώση. Η ζύμη είναι ενωμένη, χρώματος χρυσού, με κηλίδες λόγω της ανάπτυξης άφθονης μούχλας. Γλυκιά, χαρακτηριστική γεύση.
Μέσο βάρος::12 Κιλά
Ελάχιστη ωρίμανση::90 ημέρες
Παραγωγή με το καλύτερο γάλα της Λομβαρδίας, σεβόμενοι τις αρχαίες παραδόσεις, η παραγωγή μας πρώτης κατηγορίας απευθύνεται κυρίως στους πιο απαιτητικούς και την θεωρούμε το καμάρι μιας επιλογής από τα πιο προσεγμένα τυριά μας. Είναι ένα τυρί ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) μαλακής ζύμης, με πλυμένη κρούστα, παρασκευασμένο από ολόκληρο γάλα αγελάδας. Η καζεΐνη του είναι λευκή με ελαφρύ χρώμα χρυσού, χωρίς τρύπες. Γεύση λεπτή και αρωματική.
Μέσο βάρος: 2,2 Kg
Ελάχιστη ωρίμανση: 35-45 ημέρες
Είναι ένα τυρί από βουβάλι με λεπτή, λευκή ανθισμένη κρούστα. Η πάστα είναι μαλακή, λεία και κρεμώδης. Η γεύση είναι ευχάριστη και λεπτή.
Μέσο βάρος: 0,3
Ελάχιστη ωρίμανση: 7-10 ημέρες